Werken bij Kringloopwinkel Noordwijk - Noordwijkerhout

Over Stichting Kringloop Noordwijk & Noordwijkerhout

“De Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout is in 2012 opgericht. Doel van de stichting is het doen hergebruiken van goederen en materialen; het geven van voorlichting op gebied van milieubewust inkopen, hergebruik; en het scheppen van zinvol werk”.

De stichting wat bestaat uit een bestuur van 4 personen tracht haar doel te verwezenlijken o.a. door het inzamelen, repareren en verkopen van goederen en materialen via onze kringloopwinkels. Een gedeelte van de overwinst zal worden aangewend om lokale goede doelen te ondersteunen d.m.v. sponsoring en giften.

Vanaf 1 maart 2012 is de kringloopwinkel gevestigd aan de Van Limburg Stirumstraat 48, deze winkel is na een verbouwing op 1 mei 2012 voor verkoop geopend. Met een oppervlakte van 750 m2 kan een breed programma worden ingezameld en aangeboden. Onze kringloopwinkel in Noordwijkerhout heeft 4 november 2015 haar deuren geopend voor verkoop, deze winkel heeft een oppervlakte van 650 m2. Dit producten gamma van deze winkels omvat meubilair, witgoed, elektra, huishoudelijke artikelen, speelgoed, boeken, muziek, kleding, schoenen, accessoires,  curiosa. Wij hopen hiermee het hergebruik van goederen in Noordwijk te kunnen stimuleren en een breed aanbod te hebben voor elke beurs.

Bovendien kunnen wij in eigen beheer grotere goederen en grote volumes aan huis ophalen, alsmede helpen huizen leeg te maken en bezemschoon op te leveren vanaf  € 0.-

De initiatiefnemer van de kringloopwinkels is de plaatsgenoot Sjaak van Schie. Met roods in de detailhandel in Noordwijk-Binnen en met zowel technische als commerciële ervaring zal hij 100% van zijn tijd steken in de ontwikkeling van kringloop in Noordwijk en Noordwijkerhout.

De winkel in Noordwijkerhout word geleid door Ed de Ridder die de eerste jaren in Noordwijk veel ervaring heeft opgedaan. Sjaak en Ed zijn ook zeer actief als vrijwilliger, wat zal helpen om sterke team van vrijwilligers op te bouwen.

Tevens komt hetgeen wat wij doen ten goede van de lokale goede doelen. Voor dit initiatief zijn wij heel blij met onze vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn ook zeer zeker welkom.